Sprzedajesz lub produkujesz regionalne przysmaki? Dołącz do nas! Pomożemy Ci dotrzeć do smakoszy Twoich produktów!
0,00 zł

Nie masz produktów w koszyku.

Return to Previous Page

Ser Dobbiaco / Ser Toblacher

Cena:
50,00 zł
( 100,00 zł/kg )
x 0.5 kg
  • Opis produktu

    Opis

    Ser Toblacher/Dobbiaco jest jednym z najsłynniejszych włoskich serów. Wprost spod Dolomitów. Idealny na grila lub patelnie a'la schabowy. Zalecane jest kroić go w grube plastry a następnie grillować, smażyć lub zapiekać. Ten ser ma swój typowy smak – lekko kwaśny i perforację podobną do ziaren grochu. Miąższ jest delikatny, lekko kremowy ale odporny na cięcie. Ma on wielu swoich miłośników.Tradycyjny produkt Tyrolu Południowego.
  • Szczegóły

    Szczegóły

    EAN / kod paskowy 1749-14331964

    Producent Sennerei Drei Zinnen/Latteria Tre Cime

    Marka Sery włoskie

    Składniki tłuste mleko, mlekowe kultury bakterii, sól podpuszczka oraz konserwant – lizozym z jaj.

    Metoda przechowywania 8-10 °C, przy wilgotności 85-90%

    Dodatkowe informacje Ser przygotowywany jest do wysyłki pod zamówienie, zawsze wysyłany świeży w termoizolacyjnym opakowaniu z dodatkiem suchego lodu.

  • Sposób dostawy
    Pakowanie:
    Próżniowe
    Sposób dostawy Czas realizacji Koszt dostawy
    DHL (Przesyłka pocztowa/kurierska) 7 dni 40,00
    DHL (Przesyłka pocztowa/kurierska) 7 dni 0,00

Opis

Ser Toblacher/Dobbiaco jest jednym z najsłynniejszych włoskich serów. Wprost spod Dolomitów. Idealny na grila lub patelnie a'la schabowy. Zalecane jest kroić go w grube plastry a następnie grillować, smażyć lub zapiekać. Ten ser ma swój typowy smak – lekko kwaśny i perforację podobną do ziaren grochu. Miąższ jest delikatny, lekko kremowy ale odporny na cięcie. Ma on wielu swoich miłośników.Tradycyjny produkt Tyrolu Południowego.

Szczegóły

EAN / kod paskowy 1749-14331964

Producent Sennerei Drei Zinnen/Latteria Tre Cime

Marka Sery włoskie

Składniki tłuste mleko, mlekowe kultury bakterii, sól podpuszczka oraz konserwant – lizozym z jaj.

Metoda przechowywania 8-10 °C, przy wilgotności 85-90%

Dodatkowe informacje Ser przygotowywany jest do wysyłki pod zamówienie, zawsze wysyłany świeży w termoizolacyjnym opakowaniu z dodatkiem suchego lodu.

Pakowanie:
Próżniowe
Sposób dostawy Czas realizacji Koszt dostawy
DHL (Przesyłka pocztowa/kurierska) 7 dni 40,00
DHL (Przesyłka pocztowa/kurierska) 7 dni 0,00
Zobacz także:
rozwiń

Dodaj do listy zakupowej.

Wybierz listę: nowa lista