Sprzedajesz lub produkujesz regionalne przysmaki? Dołącz do nas! Pomożemy Ci dotrzeć do smakoszy Twoich produktów!
0,00 zł

Nie masz produktów w koszyku.

Return to Previous Page

Comté

Cena:
22,00 zł
( 88,00 zł/kg )
x 0.25 kg
  • Sklep: flomaro 0
  • 0% pozytywnych opini (0 wystawionych)
  • Dostawa 24h
  • System L’appellation d’origine contrôlée – AOC (Francja)

    System L’appellation d’origine contrôlée – AOC (Francja)
  • Opis produktu

    Opis

    Mleko : Krowie Smak : Orzechowo – owocowy, wyraznie słodki Do produkcji sera wykorzystywane jest wyłącznie mleko krowie, które po dodaniu podpuszczki, musi długo leżakować. Powstały twaróg jest prasowany, a następnie wygrzewany. Proces dojrzewania jest dość długi i wynosi od 4 do 18 miesięcy. Sery najwyższej jakości dojrzewają w głębokich i zaciemnionych piwnicach. Ser pakowany jest w formach o średnicy od 40 cm. do 70 cm. i grubości ok. 9c cm.
  • Szczegóły

    Szczegóły

    EAN / kod paskowy 3637-1207450

    Marka Flomaro

    Okres przydatności Informacje na opakowaniu

    Składniki Mleko krowi (pochodzenie Francja), sól, podpuszczka, fermenty mlekowe.

    Metoda przechowywania Suche i zimne miejsce

    Opakowanie Próżniowe

    Dodatkowe informacje Jesteśmy młodym, energicznym zespołem zafascynowanym kuchnią francuską. Naszym celem jest popularyzacja regionalnych francuskich produktów. Pragniemy zmienić ogólny pogląd, iż francuskie produkty muszą być drogie. To nie jest prawda! Zajmujemy się przede wszystkim sprowadzaniem serów, wędlin, win oraz wielu delikatesów pochodzących od regionalnych francuskich producentów . W ramach naszej działalności prowadzimy przy ul. Krupniczej 14 lokal gastronomiczny połączony ze sklepem.

  • Sposób dostawy
    Pakowanie:
    Hermetyczne
    Sposób dostawy Czas realizacji Koszt dostawy
    Przesyłka kurierska (Przesyłka pocztowa/kurierska) 2 dni 15,00
    Flomaro French Bistro & Shop (Odbiór w punkcie) 2 godzin 0,00

Opis

Mleko : Krowie Smak : Orzechowo – owocowy, wyraznie słodki Do produkcji sera wykorzystywane jest wyłącznie mleko krowie, które po dodaniu podpuszczki, musi długo leżakować. Powstały twaróg jest prasowany, a następnie wygrzewany. Proces dojrzewania jest dość długi i wynosi od 4 do 18 miesięcy. Sery najwyższej jakości dojrzewają w głębokich i zaciemnionych piwnicach. Ser pakowany jest w formach o średnicy od 40 cm. do 70 cm. i grubości ok. 9c cm.

Szczegóły

EAN / kod paskowy 3637-1207450

Marka Flomaro

Okres przydatności Informacje na opakowaniu

Składniki Mleko krowi (pochodzenie Francja), sól, podpuszczka, fermenty mlekowe.

Metoda przechowywania Suche i zimne miejsce

Opakowanie Próżniowe

Dodatkowe informacje Jesteśmy młodym, energicznym zespołem zafascynowanym kuchnią francuską. Naszym celem jest popularyzacja regionalnych francuskich produktów. Pragniemy zmienić ogólny pogląd, iż francuskie produkty muszą być drogie. To nie jest prawda! Zajmujemy się przede wszystkim sprowadzaniem serów, wędlin, win oraz wielu delikatesów pochodzących od regionalnych francuskich producentów . W ramach naszej działalności prowadzimy przy ul. Krupniczej 14 lokal gastronomiczny połączony ze sklepem.

Pakowanie:
Hermetyczne
Sposób dostawy Czas realizacji Koszt dostawy
Przesyłka kurierska (Przesyłka pocztowa/kurierska) 2 dni 15,00
Flomaro French Bistro & Shop (Odbiór w punkcie) 2 godzin 0,00
Zobacz także:
rozwiń

Dodaj do listy zakupowej.

Wybierz listę: nowa lista