Sprzedajesz lub produkujesz regionalne przysmaki? Dołącz do nas! Pomożemy Ci dotrzeć do smakoszy Twoich produktów!
0,00 zł

Nie masz produktów w koszyku.

Return to Previous Page

Winiary Pomysł na... Zapiekankę ziemniaczaną z kiełbasą i cebulką 41 g

Cena:
3,40 zł
( 0,08 zł/ )
x 1
  • Opis produktu

    Opis

    Tylko zbilansowana dieta, oparta na różnorodności spożywanych produktów, zapewni organizmowi wszystkie niezbędne składniki i energię. Serwując zapiekankę ziemniaczaną z sałatką ze świeżych warzyw podasz Twojej rodzinie pyszny i pożywny obiad.
  • Szczegóły

    Szczegóły

    EAN / kod paskowy 7613032386689

    Marka Winiary

    Składniki mąka pszenna//skrobia modyfikowana//suszone warzywa 11,1% (cebula, czosnek)//śmietanka w proszku (z mleka)//sól//ser w proszku (z mleka)//aromaty (z glutenem)//ekstrakt drożdży//przyprawy 3,0% (pieprz czarny, gałka muszkatołowa, kminek, kurkuma)//wędzony tłuszcz wieprzowy//zioła (majeranek, liść pietruszki)//cukier//serwatka w proszku (z mleka)

    Metoda przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Opakowanie Zgrzewane

    Dodatkowe informacje Lista zakupów - 600 g ziemniaków obranych - 250 g kiełbasy - 50 g żółtego sera - 1 duża cebula - 100 ml kwaśnej śmietany 12% Sposób Przyrządzania 1. Kiełbasę pokroić w półksiężyce. Cebulę obrać i pokroić w półplasterki, zeszklić na oleju. Obrane ziemniaki pokroić w cienkie plasterki o grubości ok. 3-4 mm. 2. Żaroodporne naczynie wysmarować tłuszczem, w naczyniu układać na przemian warstwami: ziemniaki, cebula i kiełbasa i druga warstwa w tej samej kolejności. Całkowita grubość warstw powinna wynosić około 3 cm. 3. Zawartość torebki dobrze wymieszać z 200 ml zimnej wody oraz 100 ml kwaśnej śmietany 12%. Zalać ułożone ziemniaki, kiełbasę i cebulę w naczyniu żaroodpornym. Wierzch posypać startym żółtym serem - 50 g. Nie przykrywać. 4. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec przez 50 minut (200°C grzanie od "dołu").

    Wartość energetyczna [kcal] 118.00000

    Węglowodany [g]/100g 10.50000

    Białko [g]/100g 5.70000

    Tłuszcze [g]/100g 5.70000

    Błonnik [g]/100g 0.90000

  • Sposób dostawy
    Pakowanie:
    Sposób dostawy Czas realizacji Koszt dostawy
    Krajowa przesyłka kurierska DHL (do 15kg) (Przesyłka pocztowa/kurierska) 2 dni 16,95
    Krajowa przesyłka kurierska DHL (do 5kg) (Przesyłka pocztowa/kurierska) 2 dni 15,05
    Pobraniowa przesyłka kurierska DHL (do 15kg) (Przesyłka pobraniowa) 2 dni 21,65
    Dostawa - Warszawa Centrum, Południe i okolice - płatność przy odbiorze (Dostawa do domu/biura (płatność przy odbiorze)) 18 godzin 14,95
    Dostawa - Warszawa Północ i okolice - płatność przy odbiorze (Dostawa do domu/biura (płatność przy odbiorze)) 18 godzin 14,95

Opis

Tylko zbilansowana dieta, oparta na różnorodności spożywanych produktów, zapewni organizmowi wszystkie niezbędne składniki i energię. Serwując zapiekankę ziemniaczaną z sałatką ze świeżych warzyw podasz Twojej rodzinie pyszny i pożywny obiad.

Szczegóły

EAN / kod paskowy 7613032386689

Marka Winiary

Składniki mąka pszenna//skrobia modyfikowana//suszone warzywa 11,1% (cebula, czosnek)//śmietanka w proszku (z mleka)//sól//ser w proszku (z mleka)//aromaty (z glutenem)//ekstrakt drożdży//przyprawy 3,0% (pieprz czarny, gałka muszkatołowa, kminek, kurkuma)//wędzony tłuszcz wieprzowy//zioła (majeranek, liść pietruszki)//cukier//serwatka w proszku (z mleka)

Metoda przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Opakowanie Zgrzewane

Dodatkowe informacje Lista zakupów - 600 g ziemniaków obranych - 250 g kiełbasy - 50 g żółtego sera - 1 duża cebula - 100 ml kwaśnej śmietany 12% Sposób Przyrządzania 1. Kiełbasę pokroić w półksiężyce. Cebulę obrać i pokroić w półplasterki, zeszklić na oleju. Obrane ziemniaki pokroić w cienkie plasterki o grubości ok. 3-4 mm. 2. Żaroodporne naczynie wysmarować tłuszczem, w naczyniu układać na przemian warstwami: ziemniaki, cebula i kiełbasa i druga warstwa w tej samej kolejności. Całkowita grubość warstw powinna wynosić około 3 cm. 3. Zawartość torebki dobrze wymieszać z 200 ml zimnej wody oraz 100 ml kwaśnej śmietany 12%. Zalać ułożone ziemniaki, kiełbasę i cebulę w naczyniu żaroodpornym. Wierzch posypać startym żółtym serem - 50 g. Nie przykrywać. 4. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec przez 50 minut (200°C grzanie od "dołu").

Wartość energetyczna [kcal] 118.00000

Węglowodany [g]/100g 10.50000

Białko [g]/100g 5.70000

Tłuszcze [g]/100g 5.70000

Błonnik [g]/100g 0.90000

Pakowanie:
Sposób dostawy Czas realizacji Koszt dostawy
Krajowa przesyłka kurierska DHL (do 15kg) (Przesyłka pocztowa/kurierska) 2 dni 16,95
Krajowa przesyłka kurierska DHL (do 5kg) (Przesyłka pocztowa/kurierska) 2 dni 15,05
Pobraniowa przesyłka kurierska DHL (do 15kg) (Przesyłka pobraniowa) 2 dni 21,65
Dostawa - Warszawa Centrum, Południe i okolice - płatność przy odbiorze (Dostawa do domu/biura (płatność przy odbiorze)) 18 godzin 14,95
Dostawa - Warszawa Północ i okolice - płatność przy odbiorze (Dostawa do domu/biura (płatność przy odbiorze)) 18 godzin 14,95
Zobacz także:
rozwiń

Dodaj do listy zakupowej.

Wybierz listę: nowa lista